Termeni Și Condiții

Prezentul document prin conținutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.paracelsus.ro.

Cine suntem?

Site-ul www.paracelsus.ro este operat de societatea S.C. Service Paracelsus S.R.L., cu sediul în Șoseaua Berceni, Nr. 104, Sector 4, București, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/3358/1994, cod de identificare fiscala 5299184.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai in scopul oferirii in condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.paracelsus.ro.

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.paracelsus.ro, utilizatorul declară că iși dă, în mod expres si neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate și folosite in viitor de catre administratorii www.paracelsus.ro în urmatoarele scopuri:

·         Stabilirea contactului cu clienții;

·         Prelucrarea comenzilor de servicii;

·         Transmiterea informațiilor comerciale / non-comerciale solicitate în formularul de contact

·         Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

Utilizarea site-ului (incluzând accesul și navigarea pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecințele ce decurg din aceasta. Detalii în politica de confidențialitate

 Drepturi și obligații

  1. Administratorul site-ului www.paracelsus.ro iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.
  2. Prin folosirea site-ului www.paracelsus.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori si administratorii paracelsus.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat in instanță, in conformitate cu legile române in vigoare.

Modificarea informațiilor afișate pe site

  1. Administratorul paracelsus.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.paracelsus.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuală sau generală.
  1. Prețurile serviciilor de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificări a prețurilor și publicarea acestora pe site poate trece un timp nedeterminat.
  1. Administratorul paracelsus.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul serviciilor pot fi modificate fără preaviz sau pot fi viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile prezente pe site au caracter informativ.

Contact:

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email romeoparasca@gmail.com

S.C. SERVICE PARACELSUS S.R.L.,

Șoseaua Berceni, Nr. 104, Sector 4, București

J40/3358/1994, C.U.I. 5299184

Persoana de contact:

Parasca Ioan – Romeo

Tel: + 0747 125 512